28 - 30 September 2018 -  Jaarbeurs Utrecht | 10.00 uur - 17.00 uur

Costa Blanca Noord

€320.000

Alicante, Spanje

Gegevens
Woning ID : 41-251527
Prijs : €320.000
Bouwjaar : 0
Woning type : Apartment
Slaapkamers : 3
Badkamers : 2
Type bouw :
Bebouwde opp. : 135 m²
Perceel opp. : 0 m²
Omschrijving

Ruim 3 slaapkamer appartement, gebouwd in 2001, in een populare zone nabij het centrum van Altea. De woning beschikt over een ruim terras met uitzicht op zee, 3 slaapkamers, 2 badkamers, aparte keuken en een lichte wooneetkamer. De prijs is inclusief parkeerplaats en berging in de ondergrondse parking. Er is tevens een gemeenschappelijke tuin met zwembad.

Adres
Land : Spanje
Provincie : Alicante
Plaats : Altea
Bezoek ons op de volgende beurzen:
  • NL
  • BE
Casa Las Dunas
0034965724489
Casa Las Dunas
C/Mediterraneo 8
03177 La Marina-San Fulgencio
Spanje
Contact
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.