28 - 30 September 2018 -  Jaarbeurs Utrecht | 10.00 uur - 17.00 uur

Costa Blanca Noord

€475.000

Alicante, Spanje

Gegevens
Woning ID : 41-300765
Prijs : €475.000
Bouwjaar : 0
Woning type : Finca
Slaapkamers : 5
Badkamers : 3
Type bouw :
Bebouwde opp. : 248 m²
Perceel opp. : 5,007 m²
Omschrijving

Deze woning bevindt zich op een grondstuk van ruim 5.000m2 met mooie tuin, buitenkeuken, ruime terrassen en eigen zwembad nabij het dorp Lliber in de Jalon vallei. Het huis beschikt over airco en centrale verwarming.

Adres
Land : Spanje
Provincie : Alicante
Plaats : Jalón Vallei
Bezoek ons op de volgende beurzen:
  • NL
  • BE
Casa Las Dunas
0034965724489
Casa Las Dunas
C/Mediterraneo 8
03177 La Marina-San Fulgencio
Spanje
Contact
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.