28 - 30 September 2018 -  Jaarbeurs Utrecht | 10.00 uur - 17.00 uur

Costa Blanca Noord

€465.000

Alicante, Spanje

Gegevens
Woning ID : 41-4420
Prijs : €465.000
Bouwjaar : 0
Woning type : Villa
Slaapkamers : 3
Badkamers : 3
Type bouw :
Bebouwde opp. : 150 m²
Perceel opp. : 400 m²
Omschrijving

Op een ideale locatie op korte loopafstand van het centrum van Denia wordt dit modern villaproject gerealiseerd bestaande uit 20 grondstukken tussen de 300 en 600m2 voor de bouw van vrijstaande woningen met een minimum oppervlakte van 150m2. Dit model kenmerkt zich door de combinatie van natuursteen met strakke witte muren en grote raampartijen voor een optimaal gebruik van ruimte en vloeiende overgang tussen interieur en exterieur. De benedenetage kent een entree met garderobe kast en gastentoilet, riante wooneetkamer met grote schuifpuien richting het overdekte terras en zwembad, moderne open keuken inclusief inbouwapparatuur, bijkeuken (wasruimte) en slaapkamer met badkamer ensuite die eveneens toegang tot de tuin heeft. Een zwevende, houten trap leidt tot de eerste verdieping waar zich 2 ruime slaapkamers met badkamers ensuite bevinden die allebei tevens toegang beiden tot een groot terras. Alle grondstukken zijn zuid georiënteerd en worden volledig afgewerkt inclusief natuurstenen ommuring, automatische poort, overdekte parking, prive zwembad met 2 lampen, trap en buitendouche, omliggend terras en tuinaanleg inclusief automatische besproeiing. Tevens bestaat de mogelijkheid om hier een moderne woning geheel naar eigen wens te laten ontwerpen en bouwen.

Adres
Land : Spanje
Provincie : Alicante
Plaats : Denia
Bezoek ons op de volgende beurzen:
  • NL
  • BE
Casa Las Dunas
0034965724489
Casa Las Dunas
C/Mediterraneo 8
03177 La Marina-San Fulgencio
Spanje
Contact
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.