28 - 30 September 2018 -  Jaarbeurs Utrecht | 10.00 uur - 17.00 uur

Costa Blanca Noord

€595.000

Alicante, Spanje

Gegevens
Woning ID : 41-7990
Prijs : €595.000
Bouwjaar : 0
Woning type : Villa
Slaapkamers : 5
Badkamers : 3
Type bouw :
Bebouwde opp. : 289 m²
Perceel opp. : 757 m²
Omschrijving

Deze moderne villa is recent gebouwd op steenworp afstand (korte loopafstand) van het centrum, de haven en het strand van Denia. Het huis is verdeeld over 2 verdiepingen en gelijkvloers biedt de woning een entree, wooneetkamer met open haard, open keuken en toegang tot het overdekt terras en zwembad, 2 slaapkamers en 2 badkamers (1 en suite). Een moderne trap leidt tot de 1e verdieping waar 2 grote slaapkamers meer zijn, 1 kleinere kamer en een badkamer die nog afgebouwd dient te worden. Hier is tevens een ruim terras met uitzicht over de Montgo.

Adres
Land : Spanje
Provincie : Alicante
Plaats : Denia
Bezoek ons op de volgende beurzen:
  • NL
  • BE
Casa Las Dunas
0034965724489
Casa Las Dunas
C/Mediterraneo 8
03177 La Marina-San Fulgencio
Spanje
Contact
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.