4 - 6 oktober    |   Jaarbeurs Utrecht    |    10.00 - 17.00

Penthouse Bestaande bouw

€819.000

Salzburgerland, Oostenrijk

Basic Details
Listing ID : 6476
Price : €819.000
Year Built : 0
Property Type : Penthouse
Bedrooms : 4
Bathrooms : 4
Listing Type : Resale
Location: : Ski
Square Footage : 112 m²
Lot Area : 0 m²
Property Description

Een royaal penthouse in Avenida Mountain Lodges in Kaprun. Op loopafstand van het centrum. Dit penthouse beschikt over 4 slaapkamers met ieder een eigen badkamer. Verder beschikt het over: Keuken met granieten aanrechtblad, dubbele koelkast en combi magnetron* Ruime woonkamer met fraaie open haard afgewerkt met natuursteenn* Meubilair en inventaris inbegrepenn* 2 parkeerplaatsenn* Privéberging

Features
Balcony
Fireplace
Parking : 2
Furnished : Fully Furnished
Sauna
Address Map
Country : AT
State : Salzburgerland
County : Kaprun
Zipcode : 5710
Visit us at the following exhibitions:
  • NL
  • BE
Second Home Invest
+31 (0)85 065 36 72
Second Home Invest
Gronausestraat 710
7534 AM Enschede
Nederland
Contact Agent
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.