28 - 30 September 2018 -  Jaarbeurs Utrecht | 10.00 uur - 17.00 uur

Costa Blanca Noord

€360.000

Alicante, Spanje

Gegevens
Woning ID : 41-485971
Prijs : €360.000
Bouwjaar : 0
Woning type : Villa
Slaapkamers : 3
Badkamers : 2
Type bouw :
Bebouwde opp. : 146 m²
Perceel opp. : 1,189 m²
Omschrijving

Deze 3 slaapkamer villa met volledige privacy bevindt zich in de groene bergen van Benidoleig en biedt prachtig uitzicht over de bergen richting de zee. Bij de entree kan men links naar een slaapkamer met badkamer en rechts naar de wooneetkamer met keuken aan de rechterzijde. Vanuit de living kan men links naar de mooie naya en aan de rechterkant naar een opten terras. Een gang leidt naar twee slaapkamers meer en een badkamer. Vanaf de naya gaat een trap naar het zwembad van 8x4m met omliggend terras en er is tevens een buitenkeuken en overdekt eetgedeelte. De tuin is mooi onderhouden en erg natuurlijk met stenen zitgedeeltes. Onder de woning is tevens een berging.

Adres
Land : Spanje
Provincie : Alicante
Plaats : Orba Vallei
Bezoek ons op de volgende beurzen:
  • NL
  • BE
Casa Las Dunas
0034965724489
Casa Las Dunas
C/Mediterraneo 8
03177 La Marina-San Fulgencio
Spanje
Contact
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.