8 - 10 maart    |   Jaarbeurs Utrecht    |    10.00 - 17.00

Vrijstaande vakantiewoning Bestaande bouw

€72.500

Nordrhein- Westfalen, Duitsland

Gegevens
Woning ID : 6622
Prijs : €72.500
Bouwjaar : 1800
Woning type : Vrijstaande vakantiewoning
Slaapkamers : 2
Badkamers : 1
Type bouw : Bestaande bouw
Locatie: : Dorp / Stad
Bebouwde opp. : 60 m²
Perceel opp. : 175 m²
Omschrijving

TE KOOP. Woningtype: vakwerkhuis. Plaats: Warburg, Noordrijn-WestfalennWoonoppervlakte: ca. 70 m2. Perceelgrootte: ca. 175 m2nBouwjaar: 1800 en 1900nHuidige staat: goed onderhouden. Slaapkamers: 2 + slaapnis. Badkamer: 1. Algemeen: Uniek object! Deels 200 jaar oud idyllisch vakwerkhuisje, waarvan het aangezicht onder “Denkmalschutz” staat, met kleine tuin op rustige plek binnen de stadsmuren van het historische stadscentrum van het Hanzestadje Warburg. Smaakvol gerenoveerd. Kindvriendelijke omgeving. Thans in gebruik als vakantiewoning. Beschrijving object: Benedenverdieping: Woonkeuken voorzien van laminaat met moderne keuken met plavuizen, granieten aanrecht, keramische kookplaat, koelkast. Oude gebinten zijn nog zichtbaar. Badkamer met douche, toilet, wastafel. Hal met oude plavuizen met kast.nWoonkamer voorzien van laminaat en ook hier zijn de oude gebinten nog zichtbaar. Bovenverdieping: Oude trapopgang, ruimte overloop met slaapnis en twee slaapkamers, voorzien van 2 x 2 persoonsbedden. Tuin: De tuin biedt veel privacy en is te bereiken via een trap in het afgesloten steegje naast en achter het huis. De tuin ligt ter hoogte van de dakgoot, heeft twee ruime terrassen en is onderhoudsvriendelijk aangelegd met vlonderhout. Naast het huisje is een parkeerplaats op eigen grond. Bijzonderheden: De woning is smaakvol ingericht en kan gestoffeerd worden overgenomen, inclusief keukeninventaris. Omgeving:nWarburg is gelegen op ongeveer 2,5 uur rijden van de Nederlandse grens aan de A44 tussen Paderborn en Kassel.nBinnen 1 uur bent u in de wintersportgebieden Winterberg en Willingen.nDe woning is gelegen aan een doodlopend straatje, eindigend op een pleintje van kasseien met oude eik en picknickbank en kanon. De woning is alleen te bereiken via de poort onder de Sackturm, die deel uitmaakt van de oude stadsmuren van Warburg. Door haar hoge ligging heeft het huisje een prachtig uitzicht over de historische Altstadt en de glooiende heuvels daarachter.

Kenmerken
Tuin
Parkeerplaats : 1
Gemeubileerd : Volledig gemeubileerd
Adres
Land : DE
Provincie : Nordrhein- Westfalen
Plaats : Warburg
Postcode : 34414
Bezoek ons op de volgende beurzen:
Hans Pierik
0598626478
Hans Pierik
Contact
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.