28 - 30 September 2018 -  Jaarbeurs Utrecht | 10.00 uur - 17.00 uur

Panoramisch uitzicht voor deze handzame bungalow

€192.500

Dordogne, Frankrijk

Gegevens
Woning ID : 27-2729
Prijs : €192.500
Bouwjaar : 0
Woning type : Bungalow
Slaapkamers : 0
Badkamers : 0
Type bouw :
Bebouwde opp. : 0 m²
Perceel opp. : 6,327 m²
Omschrijving

Een leuke bungalow met een fenomenaal uitzicht! Deze woning is gelegen aan een doodlopende weg in een klein gehuchtje, vlakbij Le Coux et Bigaroque, dus geen passerend verkeer. Zodra u de woonkamer binnen komt, heeft u een mooi uitzicht over de omgeving. De woonkamer (20m2) heeft een open plan en er is een houtkachel, de keuken (10m2) is 3 jaar geleden geplaatst en heeft verschillende inbouwapparatuur zoals een inductie kookplaat, een afzuigkap en een elektrische oven. Onder de keukenkasten zijn automatische spots, een simpele handbeweging is voldoende om ze aan te laten gaan. Naast de keuken is een serre (12m2) waar de eettafel is en ook hier weer heeft u dat schitterende uitzicht. Aan beide kanten van het huis is een slaapkamer, één van 14,5m2 en één van 16,5m2. In het midden bevindt zich de badkamer met ligbad (5m2) et een apart toilet. Het huis heeft een sous sol van 30m2 en centrale verwarming. Ideaal gelegen, niet ver van Le Bugue en St Cyprien met hun gezellige markten et de vele bezienswaardigheden in de Dordogne zijn gemakkelijk bereikbaar.

Adres
Land : Frankrijk
Provincie : Dordogne
Plaats : omg Bergerac - Le Bugue
Bezoek ons op de volgende beurzen:
  • NL
B&D France
05 25 68 44 88
B&D France
Zuiderzeestraatweg Oost 71
8081 LB Elburg
Nederland
Contact
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.