26 - 27 januari 2019 -  Mecc Maastricht | 8 - 10 maart 2019 Jaarbeurs Utrecht

Appartement Nieuwbouw

€150.000

Zwarte zee, Bulgarije

Gegevens
Woning ID : 6689
Prijs : €150.000
Bouwjaar : 2018
Woning type : Townhouse
Slaapkamers : 3
Badkamers : 2
Type bouw : Nieuwbouw
Locatie: : Aan zee
Bebouwde opp. : 143 m²
Perceel opp. : 153 m²
Omschrijving

Altijd al gedroomd van een vakantie huis aan zee?nn”Majestic Sea Village” is de eerste fase van de bouw van het grootschalige Pomorie Park-project. Het is een besloten wooncomplex met 126 eengezinswoningen van het type herenhuis. Het heeft een unieke locatie aan het strand in de regio Lahana, op slechts 7 km afstand van Burgas en het vliegveld en 3 km van Pomorie. Omdat smaken verschillen zijn er herenhuizen in verschillende modellen, types en grote. Op het complex is er een Spa centrum met terras en zwembad aanwezig. Het complex heeft een privé strand die te bereiken is via mooi pad en trappen.nnDoor het gebruik van mooie texturen en de kleuren van natuurlijke materialen ziet “Majestic Sea Village” er majestueus uit! De afbouw binnen wordt in overleg met u als koper vervaardigd. De fraai aangelegde algemene tuinen zijn een genot voor het oog! “Majestic Village” heeft zijn eigen infrastructuur waardoor u er ook in de winter heerlijk kunt wonen. nnDit is tevens ideaal om als investering te kopen! Verhuren kan via onze verhuurafdeling!nnOp het complex is 24 uur per dag management en beveiliging aanwezig, zodat u altijd terecht kunt met uw vragen cq problemen.nnPrijzen van € 96.976,- (88,16 m2) t/m € 181.489,- (164,99 m2)nnVoor meer informatie en/of bezichtiging kunt u contact met ons opnemennnType H, nnDe huizen type “H” bestaan uit 2 etages, het is een twee onder 1 kap woning (rechter woning). De oppervlakte van deze woning is 143,40 m2 en de perceel grote is 153,30 m2.nnBegane grond: 63.94 m², een prachtige hal leidt naar een ruime woonkamer met keuken, wasruimte, toilet, interne trap, en veranda, via de veranda komt u in de tuin. In de tuin is eer een opslag voor tuinspullen en een plek voor een BBQ. nn2e verdieping: 79.46 m², de prachtige interne trap leidt naar de tweede verdieping . De tweede verdieping bestaat uit een gang die leidt naar drie slaapkamers waarvan 1 met balkon en 2 badkamers met toilet, waarvan er zich 1 in de hoofdslaapkamer bevindt.nnDe herenhuizen van het type H in “Majestic Sea Village” worden kaal opgeleverd. De projectontwikkelaar biedt naast de standaard oplevering twee varianten tegen meerprijs; 1e variant Turn Key en 2e variant geheel naar wens afgewerkt en gemeubileerd! Vraag ons naar de mogelijkheden en de meerprijs.

Kenmerken
Zwembad
Jacuzzi
Tuin
Balkon
Parkeerplaats : 1
Sauna
Adres
Land : BG
Provincie : Zwarte zee
Plaats : Lahana
Postcode : 8200
Bezoek ons op de volgende beurzen:
  • NL
Eva's Bulgarian Properties
+31686039317
Eva's Bulgarian Properties
Tsar Simeon I\" 72
8000 Burgas
Bulgarije
Contact
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.