8 - 10 maart    |   Jaarbeurs Utrecht    |    10.00 - 17.00

Bestaande bouw

€230.000

Murcia, Spanje

Gegevens
Woning ID : 6715
Prijs : €230.000
Bouwjaar : 2004
Woning type :
Slaapkamers : 3
Badkamers : 2
Type bouw : Bestaande bouw
Locatie: : Landelijk
Bebouwde opp. : 125 m²
Perceel opp. : 2,000 m²
Omschrijving

Deze villa met een schitterende aangelegde tuin met privé zwembad en veel privacy. Vrij en wijds uitzicht over fruitboomgaarden en sierra`s. De villa beschikt over een carport voor camper en personenauto en tuinhuis/ berging. Op circa half uur rijden ligt de stad Murcia, met alle voorzieningen en een vliegveld in de buurt. De costa blanca is met een half uur te bereiken. Het dorp Campos del Rio is op enkele kilometers met leuke terrasjes. Indeling huis: woonkamer, open keuken, 3 slaapkamers, 2 badkamers, patio, 3 terrassen. De villa is voorzien van airco en fan. Bovendien beschikt de woonkamer over een gashaard. De villa is gemeubileerd.

Kenmerken
Zwembad
Airconditioning
Tuin
Patio
Parkeerplaats
Gemeubileerd
Garage
Adres
Land : ES
Provincie : Murcia
Plaats : Campos del Rio
Postcode : 30191
Bezoek ons op de volgende beurzen:
van Creij
677856078
van Creij
Contact
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.