26 - 27 januari 2019 -  Mecc Maastricht | 8 - 10 maart 2019 Jaarbeurs Utrecht

Buitenverblijf Wellness - nr. 319

€95.000

Limburg, Nederland

Gegevens
Woning ID : 96-2908
Prijs : €95.000
Bouwjaar : 2004
Woning type : Chalet
Slaapkamers : 2
Badkamers : 1
Type bouw :
Bebouwde opp. : 45 m²
Perceel opp. : 244 m²
Omschrijving

Prachtig en luxe Buitenverblijf met combisaunaVolledig gerenoveerd en compleet nieuwe en zeer sfeervolle inrichtingGelegen op eigen grondOp het complete familiepark Resort Arcen, in een glooiend en pittoresk landschap aan de Maas, verscholen tussen bos en weide, staat jouw ultieme tweede huis! Het betreft een prachtig en luxe Buitenverblijf op eigen grond, volledig gerenoveerd en met een zeer sfeervolle inrichting. De binnen- en buitenkant van de recreatiewoning is recent opnieuw geschilderd (romantische pasteltint buitenzijde, white wash binnenzijde). De woning heeft een mooie ligging met speeltoestellen voor de deur, ideaal voor gezinnen met kinderen! Ultieme ontspanning vind je in de combisauna (traditioneel en infrarood). Deze woning is een pareltje in Bourgondisch Limburg!Het Buitenverblijf is voorzien van centrale verwarming en een fraaie PVC vloer. Het heeft een lichte woonkamer met openslaande terrasdeuren en een schitterende, complete keuken met inbouwapparatuur. Er zijn twee slaapkamers, beide met twee boxsprings. De moderne badkamer is voorzien van een douche, wastafel en toilet. Je vindt in zowel de woonkamer als slaapkamer een flatscreen televisie. De woning heeft een ruime berging.

Adres
Land : NL
Provincie : Limburg
Plaats : Arcen
Postcode : 5944 NK
Bezoek ons op de volgende beurzen:
  • NL
Vakantiemakelaar
0031 88 184 5555
Vakantiemakelaar
Molenlaan 51
1422 XN Uithoorn
Nederland
Contact
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.