4 - 6 oktober    |   Jaarbeurs Utrecht    |    10.00 - 17.00

Verandawoning - nr. 258

€59.500

Limburg, Netherlands

Basic Details
Listing ID : 96-3292
Price : €59.500
Year Built : 2004
Property Type : Chalet
Bedrooms : 3
Bathrooms : 1
Listing Type :
Square Footage : 40 m²
Lot Area : 259 m²
Property Description

Fraaie, vrijstaande verandawoning op eigen grondRoyale veranda met tuinsetPrachtige ligging aan het recreatiemeer met uitzicht op het waterDeze fraaie, vrijstaande verandawoning op het complete Resort Arcen staat te koop! De woning is gelegen in een prachtige en Bourgondische omgeving, op eigen grond. Het object is zowel geschikt voor verhuur als eigen gebruik. De woning is gesitueerd op een autovrij gedeelte van het park, dus je geniet hier volop van rust. De woning is volledig geïsoleerd en voorzien van airconditioning. Inclusief is het inventarispakket. Resort Arcen ligt vlak bij Venlo, aan de Maas, verscholen tussen heide, bos en weide. Kortom: comfortabel recreëren in een prachtige omgeving!De Verandawoning heeft een ruime, sfeervolle woonkamer met een schuifpui naar de veranda. Er is een open keuken met onder andere een vaatwasser en combimagnetron. De badkamer is voorzien van een douche en wastafel en er is een apart toilet. De woning heeft drie slaapkamers; twee met twee eenpersoonsbeden en één met een half-hoogslaper. Alle slaapkamers zijn voorzien van kastruimte.

Address Map
Country : NL
State : Limburg
County : Arcen
Zipcode : 5944 NK
Visit us at the following exhibitions:
  • NL
Vakantiemakelaar
0031 88 184 5555
Vakantiemakelaar
Molenlaan 51
1422 XN Uithoorn
Nederland
Contact Agent
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.