26 - 27 januari 2019 -  Mecc Maastricht | 8 - 10 maart 2019 Jaarbeurs Utrecht

Type Eifel - nr. 12

€71.500

Noord-Rijnland-Westfalen, Duitsland

Gegevens
Woning ID : 96-3271
Prijs : €71.500
Bouwjaar : 0
Woning type : Vrijstaande recreatiewoning
Slaapkamers : 3
Badkamers : 1
Type bouw :
Bebouwde opp. : 75 m²
Perceel opp. : 381 m²
Omschrijving

Gelijkvloerse, vrijstaande woning in de Duitse EifelMooie kavel eigen grondPrachtig uitzicht over het berggebiedOp Eifelpark Kronenburger See in de Duitse Eifel vind je deze gelijkvloerse, vrijstaande woning die te koop staat. De woning ligt op Eifelpark Kronenburger See, met prachtig uitzicht over het berggebied. Eifelpark Kronenburger See is een veelzijdig park, op circa 295 km vanaf Utrecht in natuurpark Nordeifel. Een heerlijke plek in een sprookjesachtige omgeving, op een veelzijdig vakantiepark! Of je deze woning inzet voor de verhuur of voor 100% eigen gebruik kiest, is helemaal aan jou!De woning heeft een ruime woonkamer met een zit- en eethoek en open keuken. Vanuit de woonkamer heb je toegang tot je eigen veranda. Er zijn drie tweepersoons slaapkamers en er is een badkamer met een douche en wastafel. De woning heeft een separaat toilet met wastafel en een inpandige berging. Ben jij straks de trotse eigenaar van deze woning met goede verhuurmogelijkheden?

Adres
Land : DE
Provincie : Noord-Rijnland-Westfalen
Plaats : Kronenburg
Postcode : 53949
Bezoek ons op de volgende beurzen:
  • NL
Vakantiemakelaar
0031 88 184 5555
Vakantiemakelaar
Molenlaan 51
1422 XN Uithoorn
Nederland
Contact
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.