4 - 6 oktober    |   Jaarbeurs Utrecht    |    10.00 - 17.00

Type Oudeschans 8 - nr. 72

€84.500

Groningen, Netherlands

Basic Details
Listing ID : 96-1017
Price : €84.500
Year Built : 1992
Property Type : Vrijstaande recreatiewoning
Bedrooms : 4
Bathrooms : 1
Listing Type :
Square Footage : 91 m²
Lot Area : 435 m²
Property Description

8-persoons wellness villa met sauna en zonnebankOp het visrijke Villapark WeddermeerOp een ruime kavel eigen grond met eigen visvlonderOp het visrijke Villapark Weddermeer wordt deze 8-persoons wellness villa van het type Oudeschans te koop aangeboden. De woning heeft een mooie ligging aan het water en beschikt over een eigen visvlonder. Het object is gelegen op een ruime kavel eigen grond. De woning is riant van opzet en comfortabel ingericht met onder andere een sauna en zonnebank. De bouw- en afwerkingsmaterialen zijn met grootse zorg uitgekozen.Op de begane grond vind je de hal en de woonkamer met schuifpui naar het terras. Ook is er een open keuken met gasstel, afzuigkap, koelkast met vriesvak, combimagnetron en vaatwasser. De badkamer beneden is voorzien van een ligbad, toilet, douche en sauna. De woning heeft een berging en inpandige berging. Op de verdieping kom je via de overloop bij de vier slaapkamers, waarvan één met zonnebank.

Address Map
Country : NL
State : Groningen
County : Wedde
Zipcode : 9698 XX
Visit us at the following exhibitions:
  • NL
Vakantiemakelaar
0031 88 184 5555
Vakantiemakelaar
Molenlaan 51
1422 XN Uithoorn
Nederland
Contact Agent
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.