6 - 8 oktober 2017  |   Jaarbeurs Utrecht  |  10.00 - 17.00 uur

Project voor moderne villa's op loopafstand van centrum, Moraira

€595.000

Murcia, Spanje

Gegevens
Woning ID : 2246
Prijs : €595.000
Bouwjaar : 0
Woning type : Vrijstaande vakantiewoning
Slaapkamers : 3
Badkamers : 2
Type bouw : Nieuwbouw
Locatie: : Aan zee
Bebouwde opp. : 240 m²
Perceel opp. : 800 m²
Omschrijving

Drie slaapkamer villa’s met een modern design op loopafstand van Moraira.

De villa’s worden gebouwd op een vlak terrein en zullen alles op één verdieping hebben. Op slechts 750 meter van Ampolla strand en alle bars en restaurants in Moraira. De villa’s hebben een zeer elegant design. De rechte witte lijnen worden onderbroken door de warmte van de natuurlijke stenen muren zowel in de villa als in het poolhouse.

De villa is opgedeeld in twee delen. Eén is het slaapgedeelte met drie slaapkamers, de master bedroom heeft een eigen badkamer, de andere twee delen er een. Het andere deel bestaat uit een open eet- en woonkamer, met een volledig uitgeruste keuken met Miele apparatuur en een wasruimte.

Het buitenterrein is uitzonderlijk. Het zwembad en het zonneterras zijn gelegen tussen een overdekt terras en een barbecue dat aansluit bij de villa, en een open poolhouse met badkamer en berging. Deze villa’s hebben airconditioning, vloerverwarming en een carport. Zij zijn esthetisch, zeer goed gelegen, en bovendien zeer milieuvriendelijk met hun A energiecertificaat.

Prijzen beginnen vanaf € 525.000,= Contacteer ons voor meer informatie!

Kenmerken
Zwembad
Airconditioning
Tuin
Parkeerplaats
Adres
Land : Spanje
Provincie : Murcia
Plaats : Moraira
Bezoek ons op de volgende beurzen:
  • NL
Blancahomes
+31 (0)35 2600010
Blancahomes
Jachthoorn 5
3766 DZ Soest
Nederland
Contact
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.