26 - 27 januari 2019 -  Mecc Maastricht | 8 - 10 maart 2019 Jaarbeurs Utrecht

Woodgalow - nr. 166A

€63.750

Zeeland, Nederland

Gegevens
Woning ID : 96-1756
Prijs : €63.750
Bouwjaar : 2005
Woning type : Chalet
Slaapkamers : 3
Badkamers : 1
Type bouw :
Bebouwde opp. : 40 m²
Perceel opp. : 293 m²
Omschrijving

Betaalbaar en fraai chalet in zonnig ZeelandRust en ruimteVerandaOp Camping Stelleplas, in zonnig Zeeland, wordt deze betaalbare en fraaie recreatiewoning te koop aangeboden. Rondom jouw Woodgalow vind je volop rust en ruimte, terwijl het gezellige Goes en de stranden in korte tijd te bereiken zijn. Dit deel van Zeeland wordt gekenmerkt door een Oer-Hollands landschap. De Woodgalow is zowel van buiten als van binnen van hout, wat zorgt voor een sfeervolle uitstraling. Een maaltijd bereiden is zeer goed mogelijk in de open keuken, maar hiervoor kun je ook terecht in het naastgelegen restaurant.Je komt de Woodgalow binnen in de entree. De woonkamer heeft tuindeuren naar de veranda. Er is een open keuken met gasstel, afzuigkap en koelkast. Het chalet heeft drie slaapkamers, waarvan één met een tweepersoonsbed en twee met een stapelbed. Er is een badkamer met douche, wastafel en toilet.

Adres
Land : NL
Provincie : Zeeland
Plaats : Heinkenszand
Postcode : 4451 RL
Bezoek ons op de volgende beurzen:
  • NL
Vakantiemakelaar
0031 88 184 5555
Vakantiemakelaar
Molenlaan 51
1422 XN Uithoorn
Nederland
Contact
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.