26 - 27 januari 2019 -  Mecc Maastricht | 8 - 10 maart 2019 Jaarbeurs Utrecht

Type Reiger

€136.667

Overijssel, Nederland

Gegevens
Woning ID : 96-3190
Prijs : €136.667
Bouwjaar : 2013
Woning type : Chalet
Slaapkamers : 2
Badkamers : 2
Type bouw :
Bebouwde opp. : 40 m²
Perceel opp. : 219 m²
Omschrijving

4-persoons Waterlodges Terras aan het waterGarantierendement van 5,5% netto (tot 1 januari 2028, inclusief onderhoud)Op Vakantiepark Giethoorn, midden in het centrum van Giethoorn, vind je deze waterlodges. De waterlodges van type Reiger zijn voorzien van twee slaapkamers en bieden daarmee plaats aan vier personen. Kenmerkend voor dit woningtype is de tweede badkamer, wat verblijven in deze woning extra comfortabel maakt. Het gezellige woongedeelte bevindt zich in het midden van de lodge. De half open keuken beschikt onder meer over een vaatwasser en combi-oven. Via de tuindeuren bereik je het terras aan het water.

Adres
Land : NL
Provincie : Overijssel
Plaats : Giethoorn
Postcode : 8355 BR
Bezoek ons op de volgende beurzen:
  • NL
Vakantiemakelaar
0031 88 184 5555
Vakantiemakelaar
Molenlaan 51
1422 XN Uithoorn
Nederland
Contact
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.