4 - 6 oktober    |   Jaarbeurs Utrecht    |    10.00 - 17.00

Moderne drie slaapkamer woning te koop in Marbella Golden Mile

€1.500.000

Malaga, Spain

Basic Details
Listing ID : 819-259-00007P
Price : €1.500.000
Year Built : 0
Property Type : Town house
Bedrooms : 3
Bathrooms : 3
Listing Type :
Square Footage : 507 m²
Lot Area : 0 m²
Property Description

Deze elegante woning te koop in Marbella, heeft een eigentijds design en beschikt over drie kamers met eigen badkamer, garage voor 2 of 3 auto’s en bergruimte. Bij het bouwen werden enkel de beste materialen gebruikt: een combinatie van hout, natuursteen en marmer. Het biedt luxe voorzieningen, zoals een eigen zwembad, een lift, een eigen Zen-tuin, vloerverwarming, airconditioning, domotica en jacuzzi’s in alle badkamers.

De woning is gelegen in een exclusieve urbanisatie met 58 geschakelde woningen gelegen in Sierra Blanca – Marbella Golden Mile, die een prachtig uitzicht op zee en de bergen biedt. De urbanisatie heeft 24 uur beveiliging en het is slechts 5 minuten rijden van Marbella, Puerto Banus en de meest exclusieve golfbanen. Malaga luchthaven kan in slechts 35 minuten worden bereikt. De gemeenschappelijke ruimte omvat twee buitenzwembaden, drie spa’s, een fitnessruimte, een overdekt zwembad, sauna, Turks stoombad en kamers om te ontspannen.

**Prijzen voor 3 slaapkamer woningen met privé zwembad, een lift en zentuin beginnen vanaf 1,500.000 euro.

Address Map
Country : ES
State : Malaga
County : Marbella Golden Mile
Zipcode : 29600
Visit us at the following exhibitions:
  • NL
  • BE
Bemont Marbella
+34 627 19 80 23
Bemont Marbella
Calle Ramón Areces 4, Marina Banus III, L-31
29660 Puerto Banus, Marbella
Spanje
Contact Agent
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.