4 - 6 oktober    |   Jaarbeurs Utrecht    |    10.00 - 17.00

Nieuw luxe penthouse in Puerto Banus te koop

€1.250.000

Malaga, Spain

Basic Details
Listing ID : 819-259-00039P
Price : €1.250.000
Year Built : 0
Property Type : Penthouse
Bedrooms : 3
Bathrooms : 3
Listing Type :
Square Footage : 359 m²
Lot Area : 0 m²
Property Description

Dit luxe penthouse te koop in Marbella ligt op loopafstand van Puerto Banus en vier top golfclubs. De penthouse beschikt over drie slaapkamers en drie ensuite badkamers, een volledig ingerichte keuken met alle apparatuur, domotica systeem, grote zuidgerichte terrassen, twee garages en een bergruimte.

Dit gloednieuwe appartement te koop in Puerto Banus ligt in een luxe urbanisatie met prachtige tuinen van tropische vegetatie waarvan de ontwerpers nationale prijzen toegekend zijn en waar u kunt genieten van het bevoorrechte uitzicht op La Concha, de berg die het klimaat van Marbella uniek maakt. Het exterieur architectonisch ontwerp is opgevat als een typisch mediterraanse stijl complex omgeven door spectaculaire tuinen.

Het complex ligt op slechts 900 meter van Puerto Banús, met zijn exclusieve boetieks, prachtige stranden en uitstekende internationale restaurants. De luchthaven van Malaga ligt op slechts 40 minuten rijden.

**Prijzen voor drie-slaapkamer appartementen en penthouses vanaf 750.000 tot 1.250.000 euro.

Address Map
Country : ES
State : Malaga
County : Nueva Andalucia
Zipcode : 29660
Visit us at the following exhibitions:
  • NL
  • BE
Bemont Marbella
+34 627 19 80 23
Bemont Marbella
Calle Ramón Areces 4, Marina Banus III, L-31
29660 Puerto Banus, Marbella
Spanje
Contact Agent
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.