26 - 27 januari 2019 -  Mecc Maastricht | 8 - 10 maart 2019 Jaarbeurs Utrecht

Moderne luxe Villa op plan in Marbella Oost te koop

€1.695.000

Malaga, Spanje

Gegevens
Woning ID : 819-259-00823P
Prijs : €1.695.000
Bouwjaar : 0
Woning type : Villa
Slaapkamers : 4
Badkamers : 4
Type bouw :
Bebouwde opp. : 377 m²
Perceel opp. : 1,695 m²
Omschrijving

Deze nieuwe villa op plan in Marbella te koop is gelegen in Hacienda Las Chapas, Marbella oost. Ze wordt gebouwd volgens de hoogste normen met hedendaags design, top kwaliteitsafwerking en is omringd door prestigieuze golfterreinen.

De luxe woning te koop in Hacienda Las Chapas bestaat uit 4 slaapkamers, 4 ensuite badkamers en een volledig ingebouwde open keuken. Er is ook een magnifiek terras, met vrijgeleide naar het privé zwembad, aangelegde tuin, volledige vloerverwarming, open haard, dubbele buitenbeglazing, bijkeuken en privé garage.

Het prachtige eigendom bevindt zich in een uitzonderlijke urbanisatie, gelegen in een dennenbos opwaarts de heuvels in, boven de Middellandse Zee. Voorzieningen zoals strand bars (Nikki Beach Marbella), restaurants en golfterreinen (Santa Maria, Santa Clara, Marbella Golf and Country Club, Río Real) en ook winkels zijn vlakbij.

Opleveringsdatum: zomer 2017 (tenzij de juiste koper eerder wil afwerken)

Marbella stad ligt op 15 minuten met de auto, Puerto Banus 20 minuten en Malaga Airport slechts 30 minuten.

**Prijzen voor deze 4 slaapkamer villa op plan vanaf 1.695.000 euro (Taxen niet inbegrepen).

Adres
Land : ES
Provincie : Malaga
Plaats : Marbella East
Postcode : 29600
Bezoek ons op de volgende beurzen:
  • NL
  • BE
Bemont Marbella
+34 627 19 80 23
Bemont Marbella
Calle Ramón Areces 4, Marina Banus III, L-31
29660 Puerto Banus, Marbella
Spanje
Contact
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.