4 - 6 oktober    |   Jaarbeurs Utrecht    |    10.00 - 17.00

Fantastisch 3 slaapkamer Appartement in Marbella West te koop

€660.000

Malaga, Spain

Basic Details
Listing ID : 819-259-00984P
Price : €660.000
Year Built : 0
Property Type : Apartment
Bedrooms : 3
Bathrooms : 2
Listing Type :
Square Footage : 392 m²
Lot Area : 0 m²
Property Description

Dit elegant appartement te koop in Marbella is gelegen in de heuvels rond Benahavis, ten westen van Marbella, naast Marbella Golf en de Ruitersport club. Ze biedt een modern design met een Andalusische touch en spectaculair uitzicht over de rondomliggende golfterreinen, de bergen en de Middellandse Zee. Deze uitstekende woning in Benahavis te koop heeft 3 slaapkamers, 2 badkamers, volledig uitgeruste keuken met kwaliteitsmeubelen, zonnig terras. Het geheel beschikt ook over air-conditioning, parking en opslagruimte.

Het nieuwe wooncomplex beschikt over verschillende sportfaciliteiten waaronder gyms, verschillende zwembaden voor jong en oud, 2 Tennis en 2 Paddlevelden, en speeltuinen voor kinderen. Alle voorzieningen zoals restaurants, bars, golfterreinen zijn vlakbij. Eigenaars krijgen een exclusief Marbella Club lidmaatschap bij de prijs van het pand inbegrepen.

Puerto Banus ligt op 20 minuten rijden, Marbella stad 25 minuten en Malaga Airport is op 50 minuten. Het gezellige dorpje Benahavis is op slechts 15 minuten rijden.

Leveringsdatum: december 2019

**Prijzen 2/3/4 slaapkamer appartementen of penthouse vanaf 660.000 euro tot 730.000 euro (Taxen niet inbegrepen).

Address Map
Country : ES
State : Malaga
County : Benahavis
Zipcode : 29679
Visit us at the following exhibitions:
  • NL
  • BE
Bemont Marbella
+34 627 19 80 23
Bemont Marbella
Calle Ramón Areces 4, Marina Banus III, L-31
29660 Puerto Banus, Marbella
Spanje
Contact Agent
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.