4 - 6 oktober    |   Jaarbeurs Utrecht    |    10.00 - 17.00

Gloednieuwe moderne villa te koop in Benahavis, ten westen van Marbella, Spanje

€1.690.000

Malaga, Spain

Basic Details
Listing ID : 819-259-01356P
Price : €1.690.000
Year Built : 0
Property Type : Villa
Bedrooms : 4
Bathrooms : 4
Listing Type :
Square Footage : 758 m²
Lot Area : 0 m²
Property Description

Dit fantastisch vastgoed ligt te koop in Benahavis ten westen van Marbella. Het biedt een uitzonderlijke design en is gelegen in een unieke omgeving, vlak bij de mooie stranden, golfbanen en een breed aanbod aan diensten. Deze uitzonderlijke villa bestaat uit 2 niveaus en beschikt over een fantastische inkom, 4 slaapkamers met eigen badkamer, een open leefruimte met een volledig ingerichte keuken en een eetplaats die uitgeeft op de terrassen en het uitgerust zwembad. Het is volledig omgeven door een privé tuin. Het vastgoed is voorzien van een barbecue keuken, een wasplaats, een berging en een garage en eveneens van airconditioning, een irrigatiesysteem, vloerwarming, LED verlichting, ramen met automatische sluiting, een domotica systeem, een video intercom en een alarm systeem.

Dit moderne vastgoed is gelegen in de buurt van het pittoreske Benahavis en is omgeven door een prachtig berglandschap. In de buurt vindt u alle voorzieningen zoals leuke restaurants en bars, winkels, mooie golfbanen en de beste stranden uit de regio.

Puerto Banus ligt op 15 minuten rijden, het centrum van Marbella liggen slechts op 25 minuten met de wagen en de luchthaven van Malaga op 40 minuten.

** Prijs voor deze moderne villa op plan vanaf 1.690.000 euro (Taksen niet inbegrepen).

Address Map
Country : ES
State : Malaga
County : Benahavis
Zipcode : 29679
Visit us at the following exhibitions:
  • NL
  • BE
Bemont Marbella
+34 627 19 80 23
Bemont Marbella
Calle Ramón Areces 4, Marina Banus III, L-31
29660 Puerto Banus, Marbella
Spanje
Contact Agent
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.