4 - 6 oktober    |   Jaarbeurs Utrecht    |    10.00 - 17.00

4 slaapkamer villa op plan te koop in Estepona, Marbella West

€1.250.000

Malaga, Spain

Basic Details
Listing ID : 819-259-01357P
Price : €1.250.000
Year Built : 0
Property Type : Villa
Bedrooms : 4
Bathrooms : 3
Listing Type :
Square Footage : 563 m²
Lot Area : 0 m²
Property Description

De nieuwbouw villa ligt in Estepona en is gebouwd volgens een modern ontwerp en met hoogwaardige materialen. Het is gebouwd op 2 niveaus en het ene verdiep beschikt over een leefruimte, 4 slaapkamers met 3 en-suite badkamers, een gastentoilet, een volledig ingerichte keuken met Bosch toestellen, een ruim terras met zwembad en aangelegde tuin en barbecue hoek. Op het verdiep erboven bevindt zich de garage met toegang via een lift. Het modern vastgoed is eveneens voorzien van Samsung airconditioning, vloerverwarming, LED verlichting, ramen met automatische sluiting, een wasplaats, een domotica systeem, een video intercom en een alarm systeem.

** Prijs voor deze moderne villa op plan vanaf 1.250.000 euro (Taksen niet inbegrepen).

Address Map
Country : ES
State : Malaga
County : Estepona
Zipcode : 29680
Visit us at the following exhibitions:
  • NL
  • BE
Bemont Marbella
+34 627 19 80 23
Bemont Marbella
Calle Ramón Areces 4, Marina Banus III, L-31
29660 Puerto Banus, Marbella
Spanje
Contact Agent
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.