4 - 6 oktober    |   Jaarbeurs Utrecht    |    10.00 - 17.00

Nieuwbouw villa op plan te koop in Sotogrande in Spanje

€1.280.000

Cádiz, Spain

Basic Details
Listing ID : 819-259-01368P
Price : €1.280.000
Year Built : 0
Property Type : Villa
Bedrooms : 4
Bathrooms : 4
Listing Type :
Square Footage : 501 m²
Lot Area : 0 m²
Property Description

Dit moderne vastgoed ligt te koop in Sotogrande in Spanje. De villa biedt een uniek ontwerp, ideaal om te genieten van het klimaat in deze prachtige omgeving, vlak bij de stranden. Het beschikt over 4 slaapkamers met en-suite badkamers, een gastentoilet, een volledig ingerichte keuken met Bosch toestellen, een open leefruimte met eetplaats, een zonnig terras met barbecue hoek, een zwembad en eigen tuin. Het vastgoed is eveneens voorzien van een wasplaats, een berging, airconditioning, vloerwarming, LED verlichting, vensters met automatische sluiting, een domotica systeem, een video toegang en een alarm systeem.

Het vastgoed is gelegen in het befaamde residentiële Sotogrande, één van de meest luxueuze woonprojecten in Europa en is omgeven door golfbanen zoals Almenara, een 27 hole, pay & play baan ontworpen door Dave Thomas en La Reserva, een ledenclub, 18 hole, een eersteklas golfbaan. De allerbeste nationale en internationale polo spelers wedijveren op de velden van Santa Maria Polo in Sotogrande en Polo Summer Season is een van de meest gekende sportevenementen in Spanje. De vele voorzieningen zoals strandclubs, ongelooflijke bars en restaurants en de jachthaven van wereldklasse, ideaal voor liefhebbers van zeilsport, maken van Sotogrande een unieke beleving voor haar bewoners en bezoekers. Banken, medische centra en shoppingcentra liggen op wandelafstand.

Puerto Banus en Marbella liggen op 45 minuten rijden, de luchthaven van Malaga ligt op ongeveer 1u15 minuten en de luchthaven van Gibraltar op 25-30 minuten

** Prijs voor deze moderne villa op plan vanaf 1.280.000 euro (Taksen niet inbegrepen).

Address Map
Country : ES
State : Cádiz
County : Sotogrande
Zipcode : 11310
Visit us at the following exhibitions:
  • NL
  • BE
Bemont Marbella
+34 627 19 80 23
Bemont Marbella
Calle Ramón Areces 4, Marina Banus III, L-31
29660 Puerto Banus, Marbella
Spanje
Contact Agent
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.