4 - 6 oktober    |   Jaarbeurs Utrecht    |    10.00 - 17.00

Exclusieve moderne villa met uitzonderlijk uitzicht te koop in Benahavis, ten westen van Marbella

€3.590.000

Malaga, Spain

Basic Details
Listing ID : 819-259-01447P
Price : €3.590.000
Year Built : 0
Property Type : Villa
Bedrooms : 5
Bathrooms : 5
Listing Type :
Square Footage : 1,033 m²
Lot Area : 1,505 m²
Property Description

Deze moderne villa ligt te koop in La Alqueria, in Benahavis ten westen van Marbella, Spanje. Het geniet een elegant design, een fantastisch panoramisch uitzicht op de golfbanen en de Middellandse Zee en is gevestigd in een prestigieuze urbanisatie. Het beschikt over 5 slaapkamers, 5 badkamers, een volledig ingerichte open keuken met Miele toestellen, een overdekt en een openlucht terras, een particuliere tuin en een infinity zwembad. Het vastgoed is eveneens voorzien van een wijnkelder, een multifunctionele ruimte die kan ingericht worden als fitness, spa of cinemazaal, airconditioning, volledige vloerverwarming, een open haard, een alarm systeem, zonnewering en een domotica systeem.

Deze luxe villa is gelegen in een rustige woonzone omgeven door vooraanstaande golfbanen. Het biedt een unieke leefervaring in een ongestoord natuurlijk gebied. Alle voorzieningen zoals heerlijke restaurants, strand bars en supermarkten liggen in de buurt. Ruime keuze om te genieten van een golf partij, van een uitstap naar de mooie kusten van de Middellandse Zee of nog van het uitgebreid gastronomisch aanbod in Benahavis.

Puerto Banus ligt op slechts 14 minuten rijden, Benahavis op 8 minuten, het centrum van Marbella op 22 minuten en de luchthaven van Malaga ligt op 48 minuten met de wagen.

Sleutelklaar

**Prijs voor deze moderne villa met 5 slaapkamers vanaf 3.590.000 euro. (Taksen niet inbegrepen).

Address Map
Country : ES
State : Malaga
County : Benahavis
Zipcode : 29679
Visit us at the following exhibitions:
  • NL
  • BE
Bemont Marbella
+34 627 19 80 23
Bemont Marbella
Calle Ramón Areces 4, Marina Banus III, L-31
29660 Puerto Banus, Marbella
Spanje
Contact Agent
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.