28 - 30 September 2018 -  Jaarbeurs Utrecht | 10.00 uur - 17.00 uur

Gloednieuw gelijkvloers appartement te koop ten westen van Marbella

€320.597

Malaga, Spanje

Gegevens
Woning ID : 819-259-01461P
Prijs : €320.597
Bouwjaar : 0
Woning type : Ground floor apartment
Slaapkamers : 2
Badkamers : 2
Type bouw :
Bebouwde opp. : 161 m²
Perceel opp. : 0 m²
Omschrijving

Dit nieuwbouw vastgoed ligt te koop in de buurt van het dorpje Casares, tussen Marbella en Sotogrande een de Costa del Sol in Spanje. Het geniet een prachtige setting met een helder blauwe lagune en mooie open leefruimtes. Het beschikt over 2 slaapkamers, 2 badkamers, een elegante living met kamerhoge glazen deuren voor een maximum aan daglicht, een privaat terras en een tuin. Het is eveneens voorzien van airconditioning, een video intercom, zonnepanelen, LED verlichting, een privé garage met voorbereiding voor een oplaadsysteem van elektrisch voortuigen en een berging.

Deze exclusieve bouwontwikkeling beschikt over een indrukwekkende kunstmatige lagune met ecologische waterbehandeling met de mogelijkheid tot vele watersporten en toegang tot het privé strand. Het complex geniet prachtige tropische tuinen en rustige wandelpaden die de gebouwen op 3 niveaus met elkaar verbinden. De gloednieuwe urbanisatie ligt vlak bij alle voorzieningen zoals strandclubs, restaurants, winkelcentra, golfbanen (Golf Finca Cortesin, Casares Golf, Dona Julia), het Finca Cortesin Hotel en de Marina van Sotogrande.

Puerto Banus en Sotogrande liggen beiden op 25 minuten rijden, Marbella op 35 minuten en de luchthaven van Malaga ligt op 50 minuten met de wagen.

**Prijzen voor deze appartementen en penthouses met 2/3 slaapkamers vanaf 269.000 tot 560.292 euro. (Taksen niet inbegrepen).

Adres
Land : ES
Provincie : Malaga
Plaats : Casares
Postcode : 29690
Bezoek ons op de volgende beurzen:
  • NL
  • BE
Bemont Marbella
+34 627 19 80 23
Bemont Marbella
Calle Ramón Areces 4, Marina Banus III, L-31
29660 Puerto Banus, Marbella
Spanje
Contact
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.