8 - 10 maart    |   Jaarbeurs Utrecht    |    10.00 - 17.00

Moderne Villa op plan in Costa Blanca Zuid te koop

€398.870

Alacant, Spanje

Gegevens
Woning ID : 203-259-00853P
Prijs : €398.870
Bouwjaar : 0
Woning type : Villa
Slaapkamers : 4
Badkamers : 3
Type bouw :
Bebouwde opp. : 275 m²
Perceel opp. : 260 m²
Omschrijving

Deze nieuwe 4 slaapkamer villa te koop aan de Costa Blanca Zuid ligt in Guardamar del Segura, een gezellig dorpje aan de zee, in de provincie Alicante, Spanje. Ze is gebouwd volgens de strengste bouwnormen en heeft een spectaculair uitzicht over de Middellandse Zee.

De schitterende eigentijdse woning te koop in Guardamar del Segura beschikt over 4 slaapkamers, 3 badkamers, groot terras, volledig uitgeruste open keuken, aangelegde privé tuin met automatisch irrigatiesysteem, privé parkeerzone en een bijkeuken. Er is ook air-conditioning, zonnepanelen, vloerverwarming in de badkamers en een privé zwembad met mozaïektegels. Er is ook een dakterras met aangebouwd bubbelbad met hydro-massage systeem.

Guardamar del Segura ligt tussen Santa Pola en Torrevieja met zo’n 12 km natuurlijke kustlijn van duinen, strand en dennebomen. Het vakantieoord is pal op het strand gebouwd. Voorzieningen zoals leuke restaurants, beach bars, gezondheidscentra, banken en shopping centra liggen vlakbij. De omgeving is rijk aan prestigieuze golfclubs en je kan er verschillende watersport activiteiten beoefenen zoals zeilen, surfen, duiken en kanoën. Er is ook mogelijkheid tot andere sportfaciliteiten: het "Las Rabosas" sportcentrum en het schitterende Municipal Sports Centre met haar olympisch bad, voetbalvelden en tennis- en paddlebanen.

Murcia en Alicante Airport liggen beide op een 35 minuten met de auto, Murcia stad ligt op 50 minuten en Alicante stad ligt op 45 minuten.

**Prijs voor 3/4 slaapkamer villa op plan vanaf 398.870 tot 508.650 euro (Taxen niet inbegrepen).

Adres
Land : ES
Provincie : Alacant
Plaats : Guardamar del Segura
Postcode : 03140
Bezoek ons op de volgende beurzen:
  • NL
  • BE
Spain SecondHome by Bemont
0034 627 198 023
Spain SecondHome by Bemont
Calle Ramón Areces 4, Marina Banus III, L-31
29660 Puerto Banus, Marbella
Spanje
Contact
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.