8 - 10 maart    |   Jaarbeurs Utrecht    |    10.00 - 17.00

Luxe Villa op plan in Finestrat te koop

€1.100.000

Alacant, Spanje

Gegevens
Woning ID : 203-259-00966P
Prijs : €1.100.000
Bouwjaar : 0
Woning type : Villa
Slaapkamers : 4
Badkamers : 3
Type bouw :
Bebouwde opp. : 353 m²
Perceel opp. : 823 m²
Omschrijving

Deze exclusieve villa op plan in Costa Blanca Nord is gelegen in het Sierra Cortina Resort, in Finestrat, Spanje, omgeven door bergen en golfterreinen. Ze is gebouwd volgens de hoogste normen en met het nieuwste materiaal en het biedt diverse ontwerpvormen om aan de behoeften van uw gezin te voldoen, opties met 3 of 4 slaapkamers zijn beschikbaar.

De uitstekende en nieuwe woning in Finestrat te koop beschikt over 3/4 slaapkamers met ingebouwde kasten, 3 ensuite badkamers, een gastentoilet, volledig uitgeruste open keuken, mooi aangelegde tuinen, privé zwembad en grote zonnige terrassen. Ze beschikt ook over air-conditioning, schuifdeuren, opslagplaats en privé parking.

De villa maakt deel uit van een nieuw ontwikkelingsproject dat bestaat uit 11 woningen op plan. Het is gelegen in het Sierra Cortina Resort, in een luxueuze residentiële wijk met een gepriviligieerde ligging tussen de zee en de bergen. Het biedt een waaier aan vrijetijds- en sportfaciliteiten gelegen in het complex zelf: gym, 4 paddlebanen, een tennisveld, een 18-hole golfbaan en restaurant. Vlakbij liggen mooie stranden, interessante plaatsen (Terra Mitica & Terra Natura Parks) en nog andere professionele golfterreinen (Villaitana Golf, Real de Faula).

Sierra Cortina ligt op 35 minuten van Alicante stad met de auto, 40 minuten van Alicante Airport en op slechts 20 minuten van Serra Gelada Nature Park Reserve. Het oude stadje Finestrat ligt op ongeveer 10 minuten, Altea op 20 minuten en Benidorm en Alfaz del Pi op ongeveer 13 minuten met de auto.

**Prijzen 3/4 slaapkamer villa vanaf 850.000 tot 1.100.000 euro (Taxen niet inbegrepen)

Adres
Land : ES
Provincie : Alacant
Plaats : Finestrat
Postcode : 03509
Bezoek ons op de volgende beurzen:
  • NL
  • BE
Spain SecondHome by Bemont
0034 627 198 023
Spain SecondHome by Bemont
Calle Ramón Areces 4, Marina Banus III, L-31
29660 Puerto Banus, Marbella
Spanje
Contact
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.