28 - 30 September 2018 -  Jaarbeurs Utrecht | 10.00 uur - 17.00 uur

Karakteristiek wonen voor een grote familie of wonen in combinatie met verhuur

€630.000

Dordogne, Frankrijk

Gegevens
Woning ID : 27-1759
Prijs : €630.000
Bouwjaar : 0
Woning type : Kasteel of landgoed
Slaapkamers : 0
Badkamers : 0
Type bouw :
Bebouwde opp. : 460 m²
Perceel opp. : 65,000 m²
Omschrijving

Instap-klaar landgoed, running business in de verhuur: Karakteristieke en gerestaureerde natuurstenen herenboerderij met privédeel, 4 chambres d’hôtes, 2 gîtes/afzonderlijke cottages, mini-camping en zwembad op ruim 6 hectare grond met eigen bos en uitzicht. Rustige maar niet geïsoleerde ligging zonder directe buren in één van de mooiste hoekjes van de Dordogne.
Het landgoed, grotendeels opgetrokken uit natuursteen, bestaat uit een royaal woonhuis met privé-deel en B&B, 2 onafhankelijke gîtes, een boshut en enkele bijgebouwen waaronder een majestueuze tabaksschuur van 600 m3 (geschikt als cursusruimte). Mooi, glooiend en gevarieerd terrein, omringd door bossen, met aan het eind van de oprijlaan 2 oude platanen. Aangename sfeer in en om de gebouwen. De gebouwen zijn in goede staat en gerestaureerd met goede materialen en eigentijds comfort. Volop pittoreske dorpjes en stadjes in de nabije omgeving, eeuwenoude steden als Bergerac en Sarlat liggen op 35 km en 45 kilometer afstand. Bordeaux, een prachtige grote stad, ligt op ongeveer 2 uur.
Geweldig familiehuis met volop overnachtingsmogelijkheden voor vrienden en familie, of voor een combinatie van wonen en werken. Ook geschikt als paardenboerderij of als groepsaccommodatie voor het geven van cursussen en workshops.

Adres
Land : Frankrijk
Provincie : Dordogne
Plaats : Omgeving Bergerac / Sarlat
Bezoek ons op de volgende beurzen:
  • NL
B&D France
05 25 68 44 88
B&D France
Zuiderzeestraatweg Oost 71
8081 LB Elburg
Nederland
Contact
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.