28 - 30 September 2018 -  Jaarbeurs Utrecht | 10.00 uur - 17.00 uur

Voor liefhebbers van wonen in het Franse dorpsleven in een verzorgde woning

€313.000

Provence, Frankrijk

Gegevens
Woning ID : 27-2649
Prijs : €313.000
Bouwjaar : 1770
Woning type : Woning
Slaapkamers : 0
Badkamers : 0
Type bouw :
Bebouwde opp. : 145 m²
Perceel opp. : 0 m²
Omschrijving

Authentiek dorpspand, in 2017 geheel gerenoveerd en aansluiting op riolering. Kleine tuin met zwembad van 4 bij 2 meter. Het pand stamt oorspronkelijk uit 1770. Op loopafstand van voorzieningen en restaurants. Mooie omgeving met wijngaarden en op ca. 35 minuten van de Middellandse zee. Indeling o.a. begane grond met entree, opslagruimte, bijkeuken/linnenkamer met toilet, groot vertrek. Eerste verdieping met woonkamer met houthaard, ruime eetkeuken. Op de tweede verdieping 2 slaapkamers met inbouwkasten en een badkamer. Op de derde verdieping bevindt zich de masterbedroom met dressing, een eigen badkamer en toilet. Het geheel verkeert in nieuwstaat en is praktisch in onderhoud.

Adres
Land : Frankrijk
Provincie : Provence
Plaats : omg. Besse-sur-Issole
Bezoek ons op de volgende beurzen:
  • NL
B&D France
05 25 68 44 88
B&D France
Zuiderzeestraatweg Oost 71
8081 LB Elburg
Nederland
Contact
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.