28 - 30 September 2018 -  Jaarbeurs Utrecht | 10.00 uur - 17.00 uur

Karakteristiek huis

€345.000

Dordogne, Frankrijk

Gegevens
Woning ID : 27-1640
Prijs : €345.000
Bouwjaar : 0
Woning type : Karakteristiek huis
Slaapkamers : 0
Badkamers : 0
Type bouw :
Bebouwde opp. : 245 m²
Perceel opp. : 1,795 m²
Omschrijving

Charmant met smaak gerestaureerd petite ‘Maison de Maître’ met prachtig uitzicht op 1.795 m² grond. Dominante ligging op een heuvel, aan de rand van een gehucht. Ruime vertrekken en een woonoppervlak van 245 m². Het geheel is uit natuursteen opgetrokken. Centrale verwarming (oliestook) en dubbele beglazing. Overdekt terras van 3 bij 8 meter. Indeling begane grond; royale woonkamer van 61 m² met vloerverwarming en schuifpui naar terras van 5 bij 6 meter, kantoortje (7 m²), eetkamer van 28 m² met monumentale zeventiende-eeuwse haard, terracotta vloer en openslaande deur naar terras van 3,5 x 12 meter, keuken van 13 m² met terracotta vloer en openslaande deur naar terras, chambre de maître (17 m²) met eigen badkamer, toilet en bijkeuken (10 m²). Op de verdieping bevinden zich nog eens een vide, 3 ruime slaapkamers en 2 badkamers. Onderin het pand zit een kelder (24 m²), vanaf de tuin te bereiken. Een mooie combinatie van stijlvol comfort en karakter.

Adres
Land : Frankrijk
Provincie : Dordogne
Plaats : Omg. Aubeterre-sur-Dronne / Chalais
Bezoek ons op de volgende beurzen:
  • NL
B&D France
05 25 68 44 88
B&D France
Zuiderzeestraatweg Oost 71
8081 LB Elburg
Nederland
Contact
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.