26 - 27 januari 2019 -  Mecc Maastricht | 8 - 10 maart 2019 Jaarbeurs Utrecht

Villa Bestaande bouw

€130.000

Southern Thailand, Thailand

Gegevens
Woning ID : 6726
Prijs : €130.000
Bouwjaar : 2014
Woning type : Villa
Slaapkamers : 2
Badkamers : 1
Type bouw : Bestaande bouw
Locatie: : Bos / natuur
Bebouwde opp. : 100 m²
Perceel opp. : 150 m²
Omschrijving

Deze charmante 2 verdiepingen mini villa is het perfecte familie vakantie huis. Gesitueerd naast het prachtige Naithon beach op loopafstand en omgeven door het natuurpark Sirinat. Maar 10 min. rijden van Phuket airport . De mini villa ligt in een resort is gelegen aan een meer met resort management, 24 uur security, resort zwembad, wifi, restaurant and gym met fitness and yoga lessen.

Kenmerken
Zwembad
Airconditioning
Tuin
Balkon
Parkeerplaats : 2
Gemeubileerd : Volledig gemeubileerd
Adres
Land : Thailand
Provincie : Southern Thailand
Plaats : Thalang, Phuket
Postcode : 83000
Bezoek ons op de volgende beurzen:
Van Paridon
0626341830
Van Paridon
Contact
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.