28 - 30 September 2018 -  Jaarbeurs Utrecht | 10.00 uur - 17.00 uur

Costa Blanca Zuid

€164.000

Alicante, Spanje

Gegevens
Woning ID : 41-486038
Prijs : €164.000
Bouwjaar : 0
Woning type : Apartment
Slaapkamers : 2
Badkamers : 2
Type bouw :
Bebouwde opp. : 77 m²
Perceel opp. : 94 m²
Omschrijving

Op slechts enkele tientallen meters van één van de zandstranden van de stad Torrevieja, vinden we dit splinternieuwe project. Het complex zal bestaan uit 30 woningen, verdeeld over 4 verdiepingen. Er zijn modellen met 2 en 3 slaapkamers, en de modellen op de begane grond en de bovenste verdieping genieten van extra ruimte door middel van een privé tuin c.q. dakterras. Er is een gemeenschappelijk zwembad aanwezig. Het centrum van de stad ligt op nog geen 1200 meter afstand (jachthaven) echter begint op 50 meter van het appartement de wandel boulevard, welke u helemaal kunt volgen naar het stadscentrum. Let op: de foto´s van het interieur zijn van een ander project van dezelfde bouwer, waar exact dezelfde kwaliteiten gebruikt worden. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Adres
Land : Spanje
Provincie : Alicante
Plaats : Torrevieja
Bezoek ons op de volgende beurzen:
  • NL
  • BE
Casa Las Dunas
0034965724489
Casa Las Dunas
C/Mediterraneo 8
03177 La Marina-San Fulgencio
Spanje
Contact
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.