28 - 30 September 2018 -  Jaarbeurs Utrecht | 10.00 uur - 17.00 uur

Costa Blanca Noord

€279.000

Alicante, Spanje

Gegevens
Woning ID : 41-485592
Prijs : €279.000
Bouwjaar : 0
Woning type : Villa
Slaapkamers : 3
Badkamers : 2
Type bouw :
Bebouwde opp. : 124 m²
Perceel opp. : 336 m²
Omschrijving

Moderne villa in aanbouw, gelegen op loopafstand van alle voorzieningen en nabij het centrum van Els Poblets. Het huis zal in Maart 2019 klaar zijn en is geheel gelijkvloers met een open woongedeelte, keuken, bijkeuken, 3 slaapkamers en 2 badkamers. Er is tevens een groot dakterras van 122m2 en de woning wordt afgewerkt inclusief eigen zwembad en tuin.

Adres
Land : Spanje
Provincie : Alicante
Plaats : Denia
Bezoek ons op de volgende beurzen:
  • NL
  • BE
Casa Las Dunas
0034965724489
Casa Las Dunas
C/Mediterraneo 8
03177 La Marina-San Fulgencio
Spanje
Contact
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.