28 - 30 September 2018 -  Jaarbeurs Utrecht | 10.00 uur - 17.00 uur

Costa Blanca Noord

€150.000

Alicante, Spanje

Gegevens
Woning ID : 41-13212
Prijs : €150.000
Bouwjaar : 0
Woning type : Apartment
Slaapkamers : 2
Badkamers : 1
Type bouw :
Bebouwde opp. : 65 m²
Perceel opp. : 0 m²
Omschrijving

Gelijkvloers appartement te koop op minder dan 100m afstand van het zandstrand van Denia. De woning biedt een ruime wooneetkamer met open keuken en toegang tot de gemeenschappelijke tuin en het zwembad. Verder zijn er 2 slaapkamers met inbouwkasten en 1 badkamer met toilet en douche. De woning is gebouwd in 2002 en gerenoveerd in 2010.

Adres
Land : Spanje
Provincie : Alicante
Plaats : Denia
Bezoek ons op de volgende beurzen:
  • NL
  • BE
Casa Las Dunas
0034965724489
Casa Las Dunas
C/Mediterraneo 8
03177 La Marina-San Fulgencio
Spanje
Contact
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.