28 - 30 September 2018 -  Jaarbeurs Utrecht | 10.00 uur - 17.00 uur

Costa Blanca Zuid

€308.300

Alicante, Spanje

Gegevens
Woning ID : 41-3914
Prijs : €308.300
Bouwjaar : 0
Woning type : Villa
Slaapkamers : 3
Badkamers : 2
Type bouw :
Bebouwde opp. : 118 m²
Perceel opp. : 500 m²
Omschrijving

Dit type villa kan worden gebouwd op verschillende percelen in de urbanisatie van Quesada aan de Costa Blanca Zuid. De percelen zijn gelegen nabij winkels, restaurants en bars, maar ook de stranden en de golfbaan La Marquesa zijn gemakkelijk te bereiken. Dit type woning is geheel gelijkvloers en beschikt over een ruime, lichte woonkamer met een eethoek en gesloten keuken. De twee gasten slaapkamers hebben een gedeelde badkamer en de master bedroom beschikt over een badkamer en-suite. Ook beschikt deze woning over een privé zwembad. Er zijn verschillende opties om de woning aan te passen naar uw wensen, zoals de keuze uit materialen en de indeling van de woning. De genoemde prijs is de vanaf prijs voor dit type woning. De woning kan gereed zijn binnen 8 maanden na ondertekening van het contract. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons kantoor.

Adres
Land : Spanje
Provincie : Alicante
Plaats : Quesada
Bezoek ons op de volgende beurzen:
  • NL
  • BE
Casa Las Dunas
0034965724489
Casa Las Dunas
C/Mediterraneo 8
03177 La Marina-San Fulgencio
Spanje
Contact
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.