28 - 30 September 2018 -  Jaarbeurs Utrecht | 10.00 uur - 17.00 uur

Costa Blanca Noord

€580.000

Alicante, Spanje

Gegevens
Woning ID : 41-9257
Prijs : €580.000
Bouwjaar : 0
Woning type : Villa
Slaapkamers : 4
Badkamers : 3
Type bouw :
Bebouwde opp. : 211 m²
Perceel opp. : 1,069 m²
Omschrijving

Moderne Design villa in aanbouw in een moderne wijk in Javea met uitzicht over de Montgo richting de zee. Het huis is geheel gelijkvloers en bestaat uit een riante wooneetkamer van maar liefst 48m2 met grote puien naar de naya en het zwembad, moderne keuken met berging, hoofdslaapkamer met inloopkast, badkamer ensuite en eveneens toegang tot het terras en 3 gastenslaapkamers met 2 losse badkamers aan de andere kant van de woning.

Adres
Land : Spanje
Provincie : Alicante
Plaats : Jávea
Bezoek ons op de volgende beurzen:
  • NL
  • BE
Casa Las Dunas
0034965724489
Casa Las Dunas
C/Mediterraneo 8
03177 La Marina-San Fulgencio
Spanje
Contact
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.