28 - 30 September 2018 -  Jaarbeurs Utrecht | 10.00 uur - 17.00 uur

Costa del Sol

€895.000

Andalusië, Spanje

Gegevens
Woning ID : 41-154921
Prijs : €895.000
Bouwjaar : 0
Woning type : Villa
Slaapkamers : 4
Badkamers : 4
Type bouw :
Bebouwde opp. : 442 m²
Perceel opp. : 588 m²
Omschrijving

Vier villas gelegen in de bekende wijk La Alqueria in Benahavis. Omgeven door golfbanen, dichtbij het strand, evenals de bruisende jachthaven Puerto Banus en met alle voorzieningen gemakkelijk bereikbaar. Iedere villa is ontworpen om de ruimte optimaal te benutten en zich te onderscheiden wat betreft twee van de belangrijkste kenmerken: luxe design en comfort. De huizen hebben een oppervlakte van meer dan 400m2 bestaande uit grote woonruimtes, keuken, eetkamer, 4 slaapkamers en een onderbouw. Aangezien de percelen zich op het hoogste deel van La Alqueria bevinden, genieten de kamers, het zwembad en de buitengebieden een zeer indrukwekkend uitzicht op de zee door een vallei van golfbanen.

Adres
Land : Spanje
Provincie : Andalusië
Plaats : Benahavis
Bezoek ons op de volgende beurzen:
  • NL
  • BE
Casa Las Dunas
0034965724489
Casa Las Dunas
C/Mediterraneo 8
03177 La Marina-San Fulgencio
Spanje
Contact
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.