4 - 6 oktober    |   Jaarbeurs Utrecht    |    10.00 - 17.00

Nederlands property management.

Price on request

Florida, Verenigde Staten

Basic Details
Listing ID : 2533
Price : Price on request
Year Built : 0
Property Type : Land
Bedrooms : 0
Bathrooms : 0
Listing Type : Resale
Location: : Village / City
Square Footage : 0 m²
Lot Area : 0 m²
Property Description

Florida Solutions BV biedt Nederlands property management aan voor het beheer van uw vakantie woning in Florida.Van een appartement tot villa.Ook voor investeringen zoals short term of long term verhuur.Centraal Florida is ons management gebied waar wij opereren.Pool service,lawn care of de betaling van de HOA wij regelen het allemaal.Bel of mail ons voor een offerte op maat.

Address Map
Country : US
State : FL
County : Kissimmee
Zipcode : 3501 West Vinestreet
Visit us at the following exhibitions:
  • NL
Florida Solutions BV
06-55885543
Florida Solutions BV
3501 West vine street #399
34741 Kissimmee
Verenigde Staten
Contact Agent
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.