Januari 2018 - Mecc Maastricht  | Maart 2018 -  Jaarbeurs Utrecht 

Nieuwbouw bungalows in Pilar de la Horadada

€139.900

Murcia, Spanje

Gegevens
Woning ID : 2537
Prijs : €139.900
Bouwjaar : 2014
Woning type : Appartement
Slaapkamers : 2
Badkamers : 2
Type bouw : Nieuwbouw
Locatie: : Aan zee
Bebouwde opp. : 64 m²
Perceel opp. : 0 m²
Omschrijving

100 Bungalows – 2 slaapkamers / 2 badkamers, 50 bungalows op de begane grond met private tuin, 50 bungalows op eerste verdieping met dakterras, alle dakterrassen hebben zeezicht. Gesloten residentiele wijk met 4 ingangen die opengaan met een afstandsbediening. Elke bungalow zal over een private parkeerplaats beschikken binnen de residentie. Er zijn 2 zwembaden, kinderspeelplein, ruimte om te rusten, groene zones.

Extras niet inbegrepen maar bespreekbaar : binnen- en buitenverlichting met LED, vloerverwarming in beide badkamers, volledig witgoedpackage voor de keuken, automatisch besproeiingssysteem in de tuin.

Kenmerken
Zwembad
Airconditioning
Tuin
Balkon
Dakterras
Parkeerplaats
Adres
Land : Spanje
Provincie : Murcia
Plaats : Pilar de la Horadada
Bezoek ons op de volgende beurzen:
  • BE
Sundream Properties
+34 685 679 887
Sundream Properties
c/ Patricio Zammit, 3
03182 Torrevieja
Spanje
Contact
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.