28 - 30 September 2018 -  Jaarbeurs Utrecht | 10.00 uur - 17.00 uur

Costa Blanca Noord

€165.000

Alicante, Spanje

Gegevens
Woning ID : 41-172141
Prijs : €165.000
Bouwjaar : 0
Woning type : Villa
Slaapkamers : 2
Badkamers : 2
Type bouw :
Bebouwde opp. : 74 m²
Perceel opp. : 417 m²
Omschrijving

Koopje! Deze 2 slaapkamer villa verkeert in uitstekende staat en bevindt zich op een mooi grondstuk met open uitzicht in een villawijk nabij het dorp van Alcalali. Het huis bestaat uit een wooneetkamer met open haard en toegang tot de naya, keuken, 2 slaapkamers en 2 badkamers (hoofdslaapkamer met badkamer en suite). Buiten is een zwembad, terras en gemakkelijk te onderhouden tuin.

Adres
Land : Spanje
Provincie : Alicante
Plaats : Jalón Vallei
Bezoek ons op de volgende beurzen:
  • NL
  • BE
Casa Las Dunas
0034965724489
Casa Las Dunas
C/Mediterraneo 8
03177 La Marina-San Fulgencio
Spanje
Contact
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.