6 - 8 oktober 2017  |   Jaarbeurs Utrecht  |  10.00 - 17.00 uur

Prachtige villa met zwembad in de bewoonde wereld

€445.000

Provence, Frankrijk

Gegevens
Woning ID : 2550
Prijs : €445.000
Bouwjaar : 0
Woning type : Vrijstaande vakantiewoning
Slaapkamers : 4
Badkamers : 2
Type bouw : Bestaande bouw
Locatie: : Dorp / Stad
Square Footage : 135 m²
Perceel opp. : 791 m²
Omschrijving

Op korte afstand van voorzieningen en in de bebouwde kom ligt deze bastide uit 2012 met goede uitstraling met zwembad op 791 m² grond. Open uitzicht op de omgeving. Op 35 kilometer van de Middellandse zee en op korte afstand van internationale vliegvelden. De tuin is omheind en aangelegd. Indeling begane grond o.a. entree met inbouwkasten, toilet, ruime woonkamer, eetkeuken, slaapkamer en eigen badkamer. Boven nog eens 3 slaapkamers, een kantoortje, toilet en badkamer. Ligging op het zuiden. Aangesloten op openbaar riool en geoutilleerd met goede voorzieningen.

Adres
Land : Frankrijk
Provincie : Provence
Plaats : Brignoles
Bezoek ons op de volgende beurzen:
  • NL
  • BE
B&D France
05 25 68 44 88
B&D France
Zuiderzeestraatweg Oost 71
8081 LB Elburg
Nederland
Contact
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.