28 - 30 September 2018 -  Jaarbeurs Utrecht | 10.00 uur - 17.00 uur

Authentieke mas met zwembad op 40 minuten van zee

€595.000

Provence, Frankrijk

Gegevens
Woning ID : 2552
Prijs : €595.000
Bouwjaar : 0
Woning type : Vrijstaande vakantiewoning
Slaapkamers : 0
Badkamers : 0
Type bouw : Bestaande bouw
Locatie: : Dorp / Stad
Bebouwde opp. : 235 m²
Perceel opp. : 1,000 m²
Omschrijving

Prachtig authentiek Frans woonhuis van 235 m² gelegen op loopafstand van de bakker in het dorp en gelegen op een perceel van ca. 1.011 m². Het terrein is geheel omheind en heeft een zwembad van 13 x 6 meter en een overdekt terras/poolhouse. Het huis heeft 3 woonlagen. Op de begane grond bevinden zich een entree, een Provençaalse keuken met toegang tot een patio, een eetkamer, een zitkamer, een garage. tevens is er een aparte annex bestaande uit een (slaap)kamer, een badkamer en een wasmachine ruimte. Op de eerste verdieping bevinden zich 3 ruime slaapkamers en 2 badkamers. Op de 2e verdieping bevinden zich nog 2 slaapkamers en een badkamer. Het huis in in de loop van de jaren gerenoveerd en is zeer geschikt voor diegenen die op zoek zijn naar de oude Franse charme

Adres
Land : Frankrijk
Provincie : Provence
Plaats : St. Antonin (VAR)
Bezoek ons op de volgende beurzen:
  • NL
B&D France
05 25 68 44 88
B&D France
Zuiderzeestraatweg Oost 71
8081 LB Elburg
Nederland
Contact
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.