28 - 30 September 2018 -  Jaarbeurs Utrecht | 10.00 uur - 17.00 uur

Costa Blanca Noord

€325.000

Alicante, Spanje

Gegevens
Woning ID : 41-438205
Prijs : €325.000
Bouwjaar : 0
Woning type : Villa
Slaapkamers : 4
Badkamers : 3
Type bouw :
Bebouwde opp. : 188 m²
Perceel opp. : 400 m²
Omschrijving

Deze moderne villa is recent gebouwd op een grondstuk van 400m2 met eigen zwembad, parking, tuin en berging met barbecue. Het huis is verdeeld over 3 verdiepingen en beschikt op de begane grond over een wooneetkamer met open keuken, 1 slaapkamer en 1 badkamer. Op de eerste verdieping is de hoofdslaapkamer met eigen badkamer en terras. In de onderbouw heeft men ruimte voor 2 slaapkamers meer, een badkamer en woonkamer.

Adres
Land : Spanje
Provincie : Alicante
Plaats : Polop
Bezoek ons op de volgende beurzen:
  • NL
  • BE
Casa Las Dunas
0034965724489
Casa Las Dunas
C/Mediterraneo 8
03177 La Marina-San Fulgencio
Spanje
Contact
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.