28 - 30 September 2018 -  Jaarbeurs Utrecht | 10.00 uur - 17.00 uur

Costa Blanca Noord

€2.750.000

Alicante, Spanje

Gegevens
Woning ID : 41-12156
Prijs : €2.750.000
Bouwjaar : 0
Woning type : Villa
Slaapkamers : 9
Badkamers : 5
Type bouw :
Bebouwde opp. : 450 m²
Perceel opp. : 6,400 m²
Omschrijving

Dit paradijs op aarde, gelegen op een droomlocatie eerstelijn aan zee, goed verborgen, in een van de pittoreske baaien tussen Moraira en Calpe, weg van de idyllische drukte van de kustweg. Omgeven door natuurlijke, ongerepte bossen, weelderige palm-en pijnbomen en een tennisbaan bevinden zich hier twee witte villa´s met tevens twee sprankelende zwembaden. Men heeft zelfs een directe toegang tot de zee vanaf uw eigen perceel, en omdat deze baai anders moeilijk toegankelijk is, geniet men volledige privacy, een factor die de charme van de locatie aanzienlijk versterkt.

Adres
Land : Spanje
Provincie : Alicante
Plaats : Benissa
Bezoek ons op de volgende beurzen:
  • NL
  • BE
Casa Las Dunas
0034965724489
Casa Las Dunas
C/Mediterraneo 8
03177 La Marina-San Fulgencio
Spanje
Contact
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.