6 - 8 oktober 2017  |   Jaarbeurs Utrecht  |  10.00 - 17.00 uur

Prachtig château appartement met privé tuin van 1958 m2

€238.000

Allier, Frankrijk

Gegevens
Woning ID : 2567
Prijs : €238.000
Bouwjaar : 0
Woning type : Appartement
Slaapkamers : 3
Badkamers : 2
Type bouw : Bestaande bouw
Locatie: : Landelijk
Bebouwde opp. : 180 m²
Perceel opp. : 180 m²
Omschrijving

Schitterend kasteel appartement die deel uitmaakt van in totaal 5 woningen in een prachtig château gelegen in het schilderachtige dorpje Mariol. De oorsprong van het kasteel dateert uit de 13e eeuw, op dat moment was het een versterkte buitenpost voor het château van Busset. Het kasteel is vanaf de 15de eeuw in gebruik als woning en werd volledig herbouwd in 1850, de oorspronkelijke toren van de 13de eeuw bestaat nog steeds en is geïncorporeerd in het gebouw. Het appartement biedt vele karakteristieke elementen, zoals openhaarden, prachtige houten vloeren en “plafonds à la Française”.

Het appartement bevindt zich op de begane grond van het château. De indeling is als volgt; Entreehal welk leidt tot een magnifieke woonkamer van circa 55 m2 met openhaard, een tuinkamer voorzien als keuken, 3 slaapkamers, 2 badkamers , een aparte WC en een royale opslagruimte/wasruimte. In de kelder van het château is verder nog een bij de woning behorende privékelder van 9 m2. Terrein en exterieur; Schitterende privétuin van circa 1958 m2 met parkeergelegenheid. Op het domein van het château bevindt zich een grote tuin met zwembad voor gemeenschappelijk gebruik van alle eigenaren.

Het appartement is onlangs gerenoveerd en verkeert in goede staat met gas gestookte centrale verwarming. Aangesloten op het riool.

Het château bevindt zich in het charmante dorpje Mariol op maar 15 minuten afstand van het elegante stadje Vichy. Voorzieningen en supermarkten binnen 5 minuten rijafstand en de snelweg (A72) op 25 minuten afstand.

Kenmerken
Tuin
Balkon
Adres
Land : Frankrijk
Provincie : Allier
Plaats : Mariol
Postcode : 0327
Bezoek ons op de volgende beurzen:
  • NL
Auvergne Properties
+33470590654
Auvergne Properties
20 Le Pré Jandion
63310 Saint Sylvestre Pragoulin
Frankrijk
Contact
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.