9 - 11 Maart 2018 -  Jaarbeurs Utrecht 

Luxe strandhuizen aan de Middellandse Zee

€235.000

Murcia, Spanje

Gegevens
Woning ID : 2638
Prijs : €235.000
Bouwjaar : 2017
Woning type : Appartement
Slaapkamers : 2
Badkamers : 2
Type bouw : Nieuwbouw
Locatie: : Aan zee
Bebouwde opp. : 100 m²
Perceel opp. : 150 m²
Omschrijving

Mocht u dromen van het wonen direct aan de Middellandse Zee dan is dit kleinschalige nieuwbouwproject iets voor u. Hier ligt de Middellandse Zee aan uw voeten met een schitterend zeezicht. Deze strandhuizen in moderne architectuur combineert luxueuze kwaliteiten met fantastische designs. De strandhuizen zijn zo ontworpen dat u vanuit alle vertrekken van de woning verbonden bent met de Middellandse Zee. Hier geniet u met volle teugen van de Spaanse zonneschijn en zeewind.

De strandhuizen die gerealiseerd worden zijn allen uniek. De meeste strandhuizen hebben 2 slaapkamers en 2 badkamers. Maar er zijn er ook een aantal die 3 slaapkamers hebben. Het woonoppervlakte van deze strandhuizen variëren van 100 m² tot maar liefst 232 m². Sommige strandhuizen hebben een tuin van ca. 35 m². Anderen hebben een heerlijk privé dakterras van maar liefst 75 m². De meeste strandhuizen zijn georiënteerd op het oosten, richting de Middellandse Zee. De verkoopprijzen van deze strandhuizen variëren hierdoor ook tussen de € 215.000 tot en met € 295.000.

Dit kleinschalige nieuwbouwproject zal 3 gemeenschappelijke zwembaden gaan realiseren. Een groot zwembad, kinderbad en een verwarmd zwembad met whirlpool. Daarnaast kunt u de afwerking van uw droomhuis aanpassen aan uw persoonlijke smaak. Dit biedt deze gerenommeerde bouwondernemer aan zonder additionele kosten. Daarnaast staat deze bouwondernemer bekend om zijn uitstekende bouwkwaliteiten en afwerking van uw droomhuis.

Geschat wordt dat de oplevering van dit project medio oktober 2017 zal zijn.

Heeft u interesse of wilt u meer weten over deze luxueuze strandhuizen? Neem gerust contact met ons op.

Kenmerken
Zwembad
Jacuzzi
Airconditioning
Tuin
Balkon
Dakterras
Parkeerplaats : 1
Garage
Adres
Land : Spanje
Provincie : Murcia
Plaats : Torre de la Horadada
Bezoek ons op de volgende beurzen:
  • NL
Van Dam Estates
0345-506885
Van Dam Estates
Avenida de las Cortes Valencianas 19-1
03183 Torrevieja
Spanje
Contact
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.