26 - 27 januari 2019 -  Mecc Maastricht | 8 - 10 maart 2019 Jaarbeurs Utrecht

Modern appartement in La Cala de Mijas, Marbella Oost te koop

€302.000

Malaga, Spanje

Gegevens
Woning ID : 819-259-01044P
Prijs : €302.000
Bouwjaar : 0
Woning type : Apartment
Slaapkamers : 3
Badkamers : 2
Type bouw :
Bebouwde opp. : 124 m²
Perceel opp. : 0 m²
Omschrijving

Dit fantastisch modern appartement te koop in Marbella ligt in La Cala de Mijas, ten oosten van Marbella, Spanje. Het is gebouwd volgens de hoogste bouwnormen met modern design; kwaliteitsafwerking en met spectaculair uitzicht op de zee en de mooie golfbanen.

De nieuwe woning te koop in La Cala de Mijas beschikt over 3 slaapkamers, 2 badkamers, volledig uitgeruste keuken, aangelegde privé tuin en een zonnig terras. Er is ook air-conditioning, een opslagplaats en off-road parking. Er is een mogelijkheid om de woning te personaliseren tijdens het bouwen.

De exclusieve nieuwbouw ligt tussen de bergen en de zee, omringd door groene zones en prestigieuze golfbanen. Er is 24-uur bewaking, 2 gemeenschappelijke zwembaden, SPA, gym en aangelegde tropische tuinen. Alle voorzieningen zoals gezellige restaurants, bars, Los Olivos Shopping Center en de beste stranden van Marbella liggen vlakbij.

Marbella ligt op 20 minuten met de auto, Puerto Banus 25 minuten en Malaga Airport 27 minuten.

Opleveringsdatum: eerste kwartaal van 2019

**Prijzen voor 2/3/4 slaapkamer appartement en penthouse vanaf 235.000 tot 329.000 euro (Taxen niet inbegrepen).

Adres
Land : ES
Provincie : Malaga
Plaats : Mijas Costa
Postcode : 29649
Bezoek ons op de volgende beurzen:
  • NL
  • BE
Bemont Marbella
+34 627 19 80 23
Bemont Marbella
Calle Ramón Areces 4, Marina Banus III, L-31
29660 Puerto Banus, Marbella
Spanje
Contact
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.