8 - 10 maart    |   Jaarbeurs Utrecht    |    10.00 - 17.00

Strand Appartement in Torrevieja, Costa Blanca Zuid te koop

€229.000

Alacant, Spanje

Gegevens
Woning ID : 203-317-00413P
Prijs : €229.000
Bouwjaar : 0
Woning type : Penthouse
Slaapkamers : 2
Badkamers : 2
Type bouw :
Bebouwde opp. : 140 m²
Perceel opp. : 0 m²
Omschrijving

Deze fantastische duplex penthouse in Costa Blanca Zuid te koop is gelegen in Torrevieja, Spanje. Hij is gebouwd volgens een stijlvol design en het bevindt zich op slechts 350m van El Cura Beach. De omgeving is ideaal om te relaxen en te genieten van het fantastische klimaat het hele jaar rond. De moderne strand woning in Torrevieja te koop beschikt over 2 slaapkamers met ingebouwde kasten, 2 badkamers, volledig uitgeruste keuken en groot zonnig terras. Er is ook air-conditioning, vloerverwarming, LED verlichting en aerothermisch systeem.

Het nieuwe wooncomlex heeft een gemeenschappelijk zwembad en mooi aangelegde tuinen. Het strand is op wandelafstand, ander voorzieningen zoals gezellige restaurants, bars, shopping centra en vooraanstaande golfbanen vlakbij. Op de stranden kan je watersporten beoefenen zoals zeilen, surfen en para-sailing. Ook zijn er grote zoutwatermeren en prachtige vogelreservaten.

De vlieghaven van Murcia ligt op 30 minuten met de auto, Murcia stad op 1 uur, de vlieghaven van Alicante op 45 minuten en Alicante stad op 55 minuten.

**Prijzen voor 1-2 slaapkamer appartement of penthouse vanaf 129.000 tot 229.000 euro (Taxen niet inbegrepen).

Adres
Land : ES
Provincie : Alacant
Plaats : Torrevieja
Postcode : 03180
Bezoek ons op de volgende beurzen:
  • NL
  • BE
Spain SecondHome by Bemont
0034 627 198 023
Spain SecondHome by Bemont
Calle Ramón Areces 4, Marina Banus III, L-31
29660 Puerto Banus, Marbella
Spanje
Contact
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.