4 - 6 oktober    |   Jaarbeurs Utrecht    |    10.00 - 17.00

Villa Maravilla Uw Droomhuis aan de Costa del Sol

€695.000

Malaga, Spanje

Basic Details
Listing ID : 7028
Price : €695.000
Year Built : 2006
Property Type : Villa
Bedrooms : 4
Bathrooms : 4
Listing Type : Resale
Location: : Rural
Square Footage : 264 m²
Lot Area : 2,848 m²
Property Description

Deze schitterende in Moorse stijl gebouwde villa is gelegen nabij de kustplaats Torre del Mar ten oosten van de stad Malaga op 500 meter hoogte in een vallei tussen Algarrobo en het bergdorpje Arenas met een adembenemend uitzicht op de Middellandse Zee en de gehele kustlijn van Torre del Mar tot aan Malaga. Bij helder zicht kunt u zelfs Afrika en Gibraltar zien liggen.

Vanuit de luchthaven Malaga rijdt u in 50 minuten naar uw bestemming en van waaruit u met 15-20 minuten aan de boulevard of strand zit of in een van de vele gezellige restaurantjes die aan de kust te vinden zijn. Door de ligging in de kom van een bergkam aan het einde van een doodlopende weg is dit een heerlijke en unieke plek met veel privacy waar u volop kunt genieten van de natuurlijke rust en het uitzicht. Het microklimaat in deze streek zorgt zomer en winter voor een aangename temperatuur.

Deze villa van meer dan 250m2 beschikt over een grote living, een fraaie open keuken met kookeiland, bijkeuken, overdekt terras met BBQ, drie ruime slaapkamers op de begane grond met elk een eigen badkamer en op de bovenverdieping een grote slaapkamer met buitenterras, een luxe badkamer en een inloopkast. Tevens is er nog een werkkamer evt. te gebruiken als slaapkamer. Door de ruime indeling een ideaal verblijf voor 8-10 personen. Rondom de villa bevindt zich een groot terras met een prachtige en bloemrijke tuin en een zwembad van 5x10m met kinderveilig roldek.

Verder voorzien van vele extra’s zoals airconditioning voor koelen en verwarmen in alle woon- en slaapvertrekken, vloerverwarming d.m.v. een nog te plaatsen warmtepomp, alarminstallatie, camerabewaking ,huisautomatisering via internet waarmee alles op afstand is te besturen, satelliet TV en een eigen waterbron met depot van 10.000l.

Features
Swimming Pool
Airconditioning
Garden
Balcony
Fireplace
Patio
Roof Deck
Parking : 2
Furnished : Fully Furnished
Address Map
Country : ES
State : Malaga
County : Torre del Mar
Zipcode : 29700
Visit us at the following exhibitions:
Peter Bolwerk
0031655835240
Peter Bolwerk
Contact Agent
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.